KLAUS IOHANNIS va fi înlocuit? O femeie ii va lua locul președintelui României

KLAUS IOHANNIS va fi înlocuit? O femeie ii va lua locul președintelui României
| Foto: ziareonline.ro

 Activistul civic Valeriu Ciolan Nicolae a vorbit despre numele care l-ar putea înlocui pe Klaus Iohannis, în funcția de președinte, la alegerile prezidențiale din anul 2024.

În cadrul unui interviu acordat la Prima Tv, activistul civic Valeriu Ciolan Nicolae, fost membru PLUS şi secretar de stat în Guvernul Cioloş, a fost întrebat dacă Gabriela Firea ar putea fi candidat din partea PSD la alegerile prezidenţiale.

În acest context, el a subliniat faptul că dacă social democrații o vor accepta, aceasta ar avea șanse foarte mari spre deosebire de alții. “Da, dacă PSD o acceptă. E complicat, dar ar fi un candidat foarte bun al PSD-ului şi are şanse foarte mari”, a explicat activistul civic.

În ceea ce privește posibilitatea ca Alexandru Rafila să fie noul șef de stat, activistiul susține că acesta este mult prea vulnerabil şi ar putea fi distrus rapid în campania electorală. Totodată, el a mai adăugat că în opinia sa, Rafla nu este un politician.

“Alexandru Rafila nu mi se pare politician. El e vulnerabil, până acum nu au ieşit prea mutle chestii de scandal despre el, dar Rafila e un tip vulnerabil şi poate să fie distrus rapid. O campanie prezidenţială nu e la fel cum au fost parlamentarele. Nu cred că Rafila ar rezista la campanie prezidenţială”, a transmis Valeriu Ciolan Nicolae.

Întrebat dacă Mircea Geoană mai poate visa la funcţia de preşedinte al României, Valeriu Nicolae a răspuns că acest lucru s-ar putea traduce cu termenul de ”catastrofă”. “Mircea Geoană o să viseze întotdeauna la funcţia asta, dar Mircea Geoană ar fi o catastrofă”, a adăugat el, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza