Iubitul Georgianei, tânăra care a murit în accidentul aviatic, devastat de durere: „Așteptam să...”

Iubitul Georgianei, tânăra care a murit în accidentul aviatic, devastat de durere: „Așteptam să...”

Georgiana Popa, o tânără de doar 28 de ani, a murit în accidentul aviatic din Giurgiu.

Georgiana a murit sâmbătă alături de pilotul Valentin Anghel. Tânăra a lăsat în urma ei multă durere, iar iubitul ei este devastat, deoarece nu poate să creadă că a văzut-o pentru ultima oară. Cei doi urmau să se căsătorească.

Fata și-a încheiat socotelile cu viața la doar 28 de ani.

Georgiana se bucura sâmbătă de cadoul oferit de iubitul ei. Tânăra era pasionată de zbor, iar Florin Prodana a decis să-i ofere un cadou special. Mai întâi el a zburat alături de pilotul Valentin Anghel, după care a venit și rândul iubitul sale.

Iubitul Georgianei nu s-a gândit niciodată la o astfel de tragedie. Sâmbătă, însă, la doar câteva minute avionul de mici dimensiuni în care aceasta se afla alături de pilot s-a prăbușit la pământ între localitatea Letca Nouă și Letca Veche.

Tânăra și pilotul Valentin Anghel au fost descoperiți carbonizați lângă epava avionului. La momentul prăbușirii, avionul a luat foc după impactul cu solul, iar martorii au văzut un nor gros de fum, potrivit știrilekanald.ro.

Georgiana Popa era din Panciu, însă locuia și lucra în Capitală de ani buni. Ea a terminat Facultatea de Drept, după cum se arată în informațiile de pe profilul său de Facebook.
Florin Prodana este răvășit de durere după tragedie. Bărbatul care i-a oferit cadou zborul, a postat acum un mesaj trist pe rețelele de socializare unde abia și-a găsit cuvintele. El i-a anunțat prin acest mesaj pe toți că Georgiana a plecat la ceruri și nu se va mai întoarce niciodată.

„Mă pui mic e prea devreme … Din păcate Georgiana nu mai este. În mod normal nu e deloc greu să faci o postare dar acum e infernal. Pentru voi care o cunoașteți… ieri m-a lăsat singur și nu s-a mai întors. Te iubesc!”, a scris iubitul fetei moarte în accidentul aviatic.

Tânărul a adăugat o poză cu iubita sa la profil, în urmă cu doar câteva ore, și a scris: „I leave the lights on!
Îți mulțumesc pentru Beth Hart îți mulțumesc pentru infinitele momente de bucurie, îți mulțumesc pentru ca ai avut răbdare cu mine si nu am înțeles niciodată de ce ai făcut-o cu atâta grija de mine, asta ai făcut! Ai avut grija de mine… Știi ca nu am mai postat de mult si nici o voi mai face pentru ca ma cunoști prea bine…
Te iubesc si sper măcar ție sa îți fie bine! Știi ca as fi ales fără sa clipesc sa fiu in locul tău la zborul ăla si as fi zâmbit înainte de impact ca sunt eu si ca nu mai urmezi tu …”.

 

 

Comenteaza