Ionela a murit strivită de tramvai în sectorul 5 al Capitalei. Cum s-a întâmplat cumplitul accident?...

Ionela a murit strivită de tramvai în sectorul 5 al Capitalei. Cum s-a întâmplat cumplitul accident?...

Ionela Nițu a murit într-un tragic accident rutier, după ce a fost călcat de tramvai în sectorul 5 din București.

Ionela avea toată viața înainte, însă ieri ea și-a încheiat socoteala pe pământ. Tânăra avea 22 de ani și era din Giurgiu. Ea a murit în tragicul accident petrecut ieri după-amiază.

Tragedia a avut loc la intersecția străzii Mihail Sebastian cu Calea Ferentari.

Martorii au declarat polițiștilor că victima ar fi traversat prin spatele tramvaiului 32 spre refugiu.

Fata ar fi avut căștile în urechi și ar fi ascultat muzică, fără să observe că din sensul opus venea un alt tramvai care a lovit-o în plin.

Autoritățile au ajuns de urgență la fața locului și au găsit-o încarcerată, sub roțile tramvaiului. Fata a fost scoasă de sub mijlocul de transport în comun, iar medicii de la SMURD au început manevre de resuscitare.

Ionela Nițu era din Giurgiu, însă se mutase cu familia în București. Ei locuiau chiar în apropiere de zona în care a avut loc accidentul.

De altfel, mama ei a venit într-un suflet aseară, la fața locului și a sperat într-o minune până în ultima clipă. Din păcate, după zeci de minute de manevre de resuscitare, inima fetei a încetat să mai bată.

Polițiștii de la Brigada Rutieră au făcut cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut cumplitul accident și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Apropiații sunt șocați de pierderea fetei. Atât familia, cât și colegii de liceu, dar și rudele își plâng durerea pe rețelele de socializare. „Aripi frânte mult prea devreme: Ionela Niţu și-a pierdut viața cu câteva zile înainte să împlinească 23 de ani... Peste doar câteva zile urma să împlinească 23 de ani, dar aripile i-au fost frânte de un tragic accident, în București.”, „Nu pot sa cred așa ceva ca tu nu mai ești Dumnezeu a ales cel mai frumos înger. Drum lin către cer frumoasa mea”, sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Potrivit familiei, cei care vor să-și ia rămas bun de la Ionela o pot face astăzi și mâine, trupul ei neînsuflețit va fi depus astăzi, după ora 13:00, acasă, la Frăteşti, urmând a fi condusă pe ultimul drum mâine, 4 august, la cimitirul din aceeași localitate, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza