ÎNGROZITOR! Cum a încercat soția criminalului de la Onești să scape de închisoare

ÎNGROZITOR! Cum a încercat soția criminalului de la Onești să scape de închisoare
| Foto: Wowbiz

Complicea criminalului de la Onești a încercat să scape de arest folosind o scuză șocantă.

Soția lui Gheorghe Moroșan i-a fost complice acestuia în dubla crimă de la Onești. Femeia l-a ajutat pe criminal să pună la cale ororile pe care le-a comis mai apoi, în apartamentul care odată a fost al familiei Moroșan. Acum, partenera de viață a asasinului de la Onești s-a folosit de o manevră incredibilă pentru a scăpa din arest.

 Complicea lui Gheorghe Moroșan s-a folosit de erorile comise de anchetatori pentru a ieși din spatele gratiilor.

Nevasta criminalului a invocate un viciu de procedură, care ar fi dus la nulitatea actelor întocmite de procurori. Judecătorii, în schimb, i-au prelungit arestul.

„Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de apărătorul ales al inculpatei Moroşan Aurelea, având ca obiect constatarea nulităţii relative a referatului cu propunere de prelungire a măsurii arestării preventive. Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalulul Bacău având ca obiect prelungirea măsurii arestării preventive dispusă prin Încheierea nr. 72/02.03.2021 pronunţata de judecatorul de drepturi şi libertaţi din cadrul Judecătoriei Oneşti, definitiva prin Încheierea nr. 77/ÎC/05.03.2021 a Tribunalului Bacău, cu privire la inculpata Moroşan Aurelea”.

Soția celui care a comis dubla crimă de la Onești a fost complicea acestuia pe toată durata comiterii ororilor din apartamentul groazei.

Femeia îi oferea informații criminalului în legătură cu poziția echipajelor de intervenție.

Ba mai mult decât atât, nevasta asasinului se afla în apartamentul de deasupra celui în care se afla criminalul. Oamenii legii au descoperit în geanta ei mai multe coliere din plastic, identice cu cele folosite de Gheorghe Moroșan pentru imobilizarea victimelor, potrivit wowbiz.ro

Etichete
Comenteaza