ÎNFIORĂTOR! Cum a murit un tânăr de 18 ani într-un accident de mașină

ÎNFIORĂTOR! Cum a murit un tânăr de 18 ani într-un accident de mașină
| Foto: fanatik.ro

 

Accident grav în Giurgiu, în urma căruia un tânăr de 18 ani a decedat şi alte trei persoane au fost rănite.

În accident a fost implicat un singur autoturism care a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În autoturism se aflau patru tineri.

Acestea au fost transportate la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac la intrarea în localitatea Comasca, informează ISU Giurgiu.

O fată în vârstă de 17 ani şi un băiat de 19 ani au fost găsiţi inconştienţi. Cei doi au fost preluaţi de ambulanţe SAJ şi transportaţi la spital, potrivit fanatik.ro

O altă tânără în vârstă de 19 ani a fost preluată de echipajul SMURD, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportată la spital. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 18 ani, a decedat.

Potrivit purtătoarei de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, la fața locului au venit mai multe unități printre care și un echipaj SMURD și unul de descarcerare.

“La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială pentru transport persoane şi victime multiple”, a declarat aceasta.

O altă tragedie a avut loc marți seară în județul Arad. În urma unui accident rutier grava, două persoane au murit. Autoturismul în care se aflau a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-un canal. Traficul a fost complet blocat pe DN 792.

”Mașina a fost găsită pe plafon, aproape complet acoperită cu apă. Au fost găsite două victime, un bărbat și o femeie, inconștiente. Cele două victime au fost scoase din autoturism și s-au efectuat manevre de resuscitare”, a anunțat ISU Arad.

Comenteaza