Femeie ucisă de propriul cumnat. A înjunghiat-o pentru moștenire: „Mi-a omorât-o pe mămicuţa mea!"

Femeie ucisă de propriul cumnat. A înjunghiat-o pentru moștenire: „Mi-a omorât-o pe mămicuţa mea!"
| Foto: wowbiz.ro

Un bărbat de 47 de ani din Călărași și-a ucis cumnata și și-a înjunghiat fratele. 

De-a lungul ultimor ani, între el și fratele său au existat certuri din cauza unei moșteniri. Bărbatul și-a amenințat de multe ori fratele, cât și familia lui. Criminalul și-a amenințat fratele cu moartea, iar câteva ore m-ai târziu a intrat în curtea lui, în stare de ebrietate, și i-a omorât soția.

Femeia a fost găsită înjughiată și fără suflare în fața porții. Cea care a găsit trupul neînsuflețit a fost chiar fiica femei, care nu își poate opri lacrimile. „Mi-a omorât-o pe mămicuţa mea!", a declarat fiica victimei, printre suspine. Soțul femeii a încercat să o salveze, însă a fost și el înjughiat de ucigaș.

„Ne era frică să stăm, de trei ani de zile tot sunăm la poliţie, ne face scandal zi de zi.

El ameninţa: În noaptea asta vă omorâm!", a mai spus fiica femeii ucise.

Cei doi frați se ceartă de mai mulți ani de zile din cauza unei moșteniri lăsată de părinți. Fiica a mărturisit că ucigașul i-a amenințat de față cu Poliția, care nu a intervenit. „Pentru casa aia mi-a omorât mie mămica. De faţă cu poliţia a zis: În seara asta îi omor! A zis că nu il ia in seamă că este în stare de ebrietate", a mai spus fiica victimei.

Cei doi frați și-au făcut de-a lungul anilor mai multe reclamații la Poliție și a fost emis chiar și un ordin de protecție.

Chirilă Dănuț, soțul femeii ucise, se afla la locul de muncă atunci când a fost anuțat de tragedie. 

„După câteva minute mă sună iar şi zice: Hai! Vino acasă, nu e bine mami! Şi după mă sună şi un vecin şi-mi spune: Dane, hai acasă, repede. Şi am venit şi am văzut-o aici întinsă, acoperită”, a declarat soțul femeii ucise, potrivit wowbiz.ro.

 

Etichete
Comenteaza