Fată de 17 ani, moartă într-un accident înfiorător. Şoferul a vrut să întoarcă pe linia continuă

Fată de 17 ani, moartă într-un accident înfiorător. Şoferul a vrut să întoarcă pe linia continuă

Un accident înfiorător s-a produs duminică seară, în localitatea Ovidiu, județul Constanța. O fată de 17 ani a murit, după ce șoferul a încercat să întoarcă pe linia continuă. 
 

Potrivit primelor informații, salvatorii au găsit la locul accidentului cinci victime, una dintre ele în stop cardio-respirator. Este vorba de tânăra de 17 ani, pasager în mașina care ar fi provocat coliziunea. În ciuda tuturor eforturilor de resuscitare, fata nu a putut fi readusă la viață.

Celelalte patru persoane implicate în accident au suferit mai multe traumatisme și au fost transportate de urgență la spital, în stare de conștiență, a anunțat dr. Claudia Tatarici, de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța.

La caz au fost trimise o autospecială de stingere, o descarcerare, 2 echipaje SMURD B, un echipaj SAJ B și echipajul SMURD C.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc în jurul orei 20.40, pe DN 2A, în orașul Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 26 de ani, iar cel de-al doilea, de un bărbat, de 23 de ani, potrivit observatornews.ro.

În urma impactului a rezultat decesul unei tinere, de 17 ani, pasageră în primul autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a 4 persoane (cei doi conducători auto, precum și câte un pasager din fiecare autoturism).

Comenteaza