DUREROS! Cine era Nicoleta, mămica decedată în accidentul din Bulgaria! Ce detalii au ieșit la iveală...

DUREROS! Cine era Nicoleta, mămica decedată în accidentul din Bulgaria! Ce detalii au ieșit la iveală...

Nicoleta, una dintre femeile decedate în accidentul din Bulgaria, avea 42 de ani și era mama a doi copii. Aceasta lucra ca ghid turistic.
 

Trei români și-au pierdut viața în teribilul accident din Bulgaria. Printre ei se numără și Nicoleta, o buzoiancă în vârstă de 42 de ani, care lucra ca ghid turistic la agenția care organiza vacanțe în Anatolia.

Potrivit primelor informații, Nicoleta se afla în autocar în calitate de angajat al agenției care organizase vacanța, ci nu în calitate de turist.

Femeia, care cunoștea foarte bine limba turcă, ar fi fost trimisă și pe post de translator, pentru a ușura comunicarea între pasageri și șoferul de cetățenie turcă.

Nicoleta era mămica a doi copii. Ea avea un băiețel din primul mariaj, cu un turc, și o fetiță cu ultimul soț, cu care era în proces de divorț. Autoritățile bulgare l-au anunțat pe bărbat despre tragedie, pentru că Nicoleta îi purta încă numele.

Familia Nicoletei a mai trecut printr-o tragedie similară, în trecut. Conform sursei menționate, tatăl femeii și-a pierdut viața tot într-un accident rutier, în urmă cu 7 ani. Din nefericire, buzoianca a avut același destin. Ea a lăsat în urmă doi copii îndurerați, care nu-și vor mai putea vedea mama niciodată, potrivit wowbiz.ro. 

 

 

Comenteaza