Durere fără margini pentru soția bărbatului care a murit la două zile după nuntă: ”Preotul ți-a zis să mă ții de mână, să nu îmi dai drumul, tu ce ai făcut?”

Durere fără margini pentru soția bărbatului care a murit la două zile după nuntă: ”Preotul ți-a zis să mă ții de mână, să nu îmi dai drumul, tu ce ai făcut?”
| Foto: observatornews.ro

Șoția tânărului care a murit în accidentul din Botoșani, la două zile după nuntă, a postat pe Facebook un mesaj sfâșietor.

 ”În prințesă m-ai îmbrăcat și voal în cap mi-ai pus, acum m-ai lăsat în negru să trăiesc”. Din nefericire, Cristi a murit într-un accident cumplit, la două zile după nuntă, în mașina unui prieten care s-a urcat băut la volan.

Tragedia a avut loc luni dimineață, în jurul orei 4:30, pe drum din localitatea Miorcani, comuna Rădăuți Prut, județul Botoșani. Cristi I. era într-o mașină împreună cu alți patru tineri când șoferul a pierdut controlul direcției, intrând cu autoturismul într-un cap de pod.

În urma impactului, trei dintre cei care se aflau în mașină au reușit să iasă singuri, însă Cristi și un alt tânăr au rămas încarcerați. Potrivit ISU Botoșani, cei doi se aflau pe scaundele din dreapta față și spate, fiind scoși din autoturism de către pompierii din Darabani.

Din nefericire, pentru ei nu s-a mai putut face nimic, cadrele medicale declarând decesul.

Acum, soția lui a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook în care spune că toate planurile lor pentru a întemeia o familie s-au năruit.

”Acum un an veneam amândoi acasă, din Germania, și acum tu nu mai vii la mine. Ce a fost în capul tău și m-ai lăsat, dragostea mea, sufletul meu mic. Off, off, iubirea mea, cum m-ai lăsat de una singură. În prințesă m-ai îmbrăcat și voal în cap mi-ai pus, acum m-ai lăsat în negru să trăiesc. Hai, vino, puiul meu acasă la noi. Îngerașul meu frumos eu te aștept acasă. Vino la noi iubirea mea, ochișorii mei. Hai că ai vrut să facem un bebeluș după nuntă. Vino și hai să-l facem și să îl creștem, iubirea mea. Dragostea mea, inima mea toată ce fac de acum singurică. Preotul ți-a zis să mă ții de mână, să nu îmi dai drumul, tu ce ai făcut?”, a scris Laura, soția lui Cristian pe Facebook.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că șoferul mașinii implicate în accident, un tânăr de 22 de ani, se urcase la volan băut.

Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"La data de 25 octombrie 2021, în jurul orei 4:30, am fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Miorcani a avut loc un accident de circulație soldat cu victime. Din verificările efectuate până în acest moment, a reieșit faptul că un tânăr de 22 de ani, din comuna Rădăuți Prut, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 24 C, direcția de deplasare, dinspre Miorcani înspre Cotu Miculinți, a pierdut controlul asupra volanului și a întrat în impact cu un cap de pod de pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma impactului, a rezultat decesul a doi tineri, de 28 de ani și de 26 de ani, pasageri în autoturism, ambii din comuna Rădăuți Prut. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât conducătorul auto cât și un alt pasager care se afla în autoturism în momentul producerii accidentului nu au suferit leziuni corporale", a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpa și conducere sub influența alcoolului, potrivit observatornews.ro.


 

Comenteaza