Dublă sinucidere! Mama și fiul de 18 ani, găsiți morți în propriul apartament. Băiatul publicase un mesaj pe Facebook: ”Jocul s-a sfârșit!”

Dublă sinucidere! Mama și fiul de 18 ani, găsiți morți în propriul apartament. Băiatul publicase un mesaj pe Facebook: ”Jocul s-a sfârșit!”
| Foto: observatornews.ro

Un băiat de 18 ani și mama lui au fost găsiți morți în apartamentul din Constanța în care locuiau.

”Sigur că îi cunosc. Numai cuvinte de laudă. Un copil educat, respectuoasă și ea. Nu știm ce s-a întâmplat”, a spus o vecină a celor doi.

Polițiștii au intrat în apartamentul celor doi după o prietenă a profesoarei a sunat la 112 și a anunțat că aceasta nu mai răspunde la telefon și nici la ușă de joi seară.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

Odată ajunși în apartament, polițiștii au constatat că băiatul era spânzurat de o țeavă metalică iar mama lui, în vârstă de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere.

O vecină le-a povestit jurnaliștilor că băiatul ar fi lăsat un mesaj pe Facebook înainte de a-și lua viața.

”Fata mea a găsit pe Facebook aseară că a scris: Jocul s-a sfârșit. Mare păcat, mare pierdere!”, a spus femeia.

Surse apropiate celor doi spun că mama și fiul s-au sinucis în urma unei depresii post-Covid. Băiatul și bunica acestuia ar fi fost infectați cu coronavirus. Bunica a murit, iar băiatul s-a recuperat, însă ar fi avut apoi probleme cu depresia.

Comenteaza