Două fete au fost drogate și violate de un afacerist. Una dintre ele a încercat să se sinucidă

Două fete au fost drogate și violate de un afacerist. Una dintre ele a încercat să se sinucidă
| Foto: observatornews.ro

Două fete au fost drogate şi violate de un bărbat de afaceri din Gorj. Cele două urmează acum şedinţe de psihoterapie de două luni de zile.
 

Una dintre ele a încercat recent chiar să îşi ia viaţa. Copila s-a automutilat şi s-a tăiat cu caterul, provocându-şi pe picioare peste 50 de tăieturi, informează reporterul Observator Alin Stan.

În plus, spune tatăl său, adolescenta, care s-a mutat în Italia cu mama sa, este într-o depresie puternică şi a început să deseneze lucruri stranii. De teamă ca într-o zi, tentativa de sinucidere să nu-i reuşească, mama a renunţat la serviciu şi stă lângă ea nonstop.

De cealaltă parte, omul de afaceri Laurențiu Maronidis, aflat în arest, a încercat să scape cu o măsură preventivă mai blândă, cea a arestului la domiciliu. Judecătorii i-au respins însă cererea, la sfârşitul săptămânii trecute.

Reamintim că Laurențiu Maronidis, un afacerist de 47 de ani, din Gorj, este acuzat că a abuzat sexual două copile de 15 ani. Totul s-ar fi întâmplat la piscina pe care o deţine.

Bărbatul le-ar fi dat fetelor pe care le cunoştea de mici mai multe băuturi cu alcool, iar apoi a profitat de ele. Scenele oribile au fost filmate de camerele de supraveghere, iar o parte dintre imagini au ajuns pe Internet.

Înspăimântător este faptul că familiile victimelor îl ştiau foarte bine pe afacerist. "Îl cunosc de câţiva ani. Niciodată nu mi-a trezit vreo suspiciune că ar putea să facă aşa ceva". "Bineînţeles că ne cunoşteam şi ne cunoaştem de peste 30 de ani. Fata mea a crescut acolo, de la vârsta de 3 ani merge acolo la acea piscină", spun şocaţi părinţii, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza