Doliu mare! Încă un lăutar răpus de COVID! Nelu Ploieșteanu a murit la spital

Doliu mare! Încă un lăutar răpus de COVID! Nelu Ploieșteanu a murit la spital
| Foto: wowbiz.ro

Nelu Ploieșteanu a murit răpus de COVID. Cântărețul se afla în stare gravă la spital!

Nelu Ploieșteanu era internat din data de 13 martie la Spitalul Floreasca din Capitală. Artistul, infectat cu SARS-COV-2, a fost intubat, după ce a ajuns la spital cu o saturație a oxigenului de 50%, în timp ce plămânii săi au fost afectați în proporție de 70%.

Înainte de a fi intubat, cunoscutul lăutar a mărturisit că are un mare regret. Mai exact, artistul i-a dezvăluit fiicei sale că îi pare rău că nu a ajuns să aprindă o lumânare la mormântul fiului său, pentru că județul Ilfov se afla în carantină la vremea respectivă.

 Cu toate astea, Nelu Ploieșteanu a rugat-o pe fiica sa să-i pună o lumânare din partea lui, atunci când restricțiile se termină, potrivit wowbiz.ro.

„Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira.”

Comenteaza