Doctorița care a tranșat soția amantului din gelozie și i-a aruncat rămășițele prin tot orașul

Doctorița care a tranșat soția amantului din gelozie și i-a aruncat rămășițele prin tot orașul
| Foto: antena3.ro

O doctoriță și-a tranșat soția amantului din gelozie. Cele două erau prietene.

Roxana Călin era un medic pediatru cunoscut în comunitatea din orașul Ploiești. Soţul ei era la rândul lui medic, la spitalul Elias din Capitală. Printre prietenii de familie ai soţilor Călin se numărau şi Iuliana şi Bogdan Ţinteanu.

În spatele unei relații de prietenie, se ascundea o relație amoroasă. Roxana Călin avea o idilă cu Bogdan Ţinteanu. Cele două cupluri erau buni prieteni încă din anul 1986, iar începând cu mai 1993, Roxana şi Bogdan încep să aibă o relație.

În aprilie 1994, fiica Iulianei în vârstă de 4 ani era bolnavă de miocardită acută. Atunci femeia i-a cerut Roxanei să o ajute, prin relațiile ei ca medic, cu efectuarea unor analize. Doctorița a fost de acord să o ajute iar în dimineața zilei de 16 iunie 1994 a sunat-o și a rugat-o să treacă acasă la ea.

I-a tăiat gâtul cu un cuțit de vânătoare
Sub pretextul unei probe de sânge, Roxana i-a injectat Iulianei un medicament anestezic. După administrarea medicamentului, Iuliana a  devenit inconștientă. Roxana a târât-o în camera de baie, a dezbrăcat-o și cu un cuțit de vânătoare i-a tăiat artera carotidă și vena jugulară, provocându-i moartea.

După ce a ucis-o, Roxana a secționat cadavrul, a băgat bucăți din el în colete și, zilele următoare, le-a abandonat în orașul Ploiești. Cu excepția coletului care conținea inima, plămânii și ficatul, pe care l-a uitat în congelatorul frigiderului din casa sa.

Cum a fost descoperită îngrozitoarea crimă
Pe 16 iunie, Dispeceratul Poliţiei Municipiului Ploieşti a primit o sesizare despre faptul că în staţia CFR – Ploieşti-Sud, au fost descoperite fragmente din picioarele unei persoane de sex feminin. În aceeași seară, Bogdan a sesizat poliția despre dispariţia soţiei sale, inclusiv faptul că urma să se întâlnească cu doctorița Roxana. La primul interogatoriu, femeia și-a recunoscut fapta, iar ulterior a indicat locurile în care a abandonat fragmente din cadavru.

Ziarele vremii vuiau cu informații despre crima care avea să oripileze întreaga țară.Titluri precum ”Amanta o tranșează de vie pe nevastă”, deveniseră titlurile principale ale ziarelor mult timp de atunci încolo.

Doctorița a fost condamnată la 22 de ani de închisoare, însă a fost eliberată numai după 15 ani, în 2009. În fața Instanței, avocata Roxanei a declarat că femeia nu a vrut să o ucidă pe Iuliana, însă și-a pierdut mințile.

Potrivit ultimelor informații, femeia a rămas în Ploiești după eliberare, dar fostul ei soț a întrerupt orice legătura cu aceasta, porivit https://www.gandul.ro/justitie/crima-pasionala-care-a-ingrozit-romania-doctorita-de-35-ani-care-a-transat-o-pe-sotia-amantului-si-i-a-aruncat-ramasitele-in-tot-ploiestiul-partea-ii-19600882?utm_source=Cancan+Home&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Comenteaza