Dezvăluiri dureroase! Ce au auzit vecinii în noaptea în care a avut loc crima din Arad: "Atunci s-o fi întâmplat!" 

Dezvăluiri dureroase! Ce au auzit vecinii în noaptea în care a avut loc crima din Arad: "Atunci s-o fi întâmplat!" 

Locatarii blocului în care a avut loc crima de la Arad au auzit mai multe bubuituri în noaptea aceea.

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Arad. Vecinii celor doi marocani, care locuiau cu chirie, spun că au auzit zgomote puternice în noaptea cu pricina, însă au crezut că este vorba doar despre o ceartă mai aprinsă.

Pe de altă parte, proprietara apartamentului face declarații neașteptate.

Vecinii celor doi marocani, studenți la Medicină, au fost șocați când au auzit că în blocul în care locuiesc a avut loc o crimă.

Locatarii spun că au auzit în noaptea respectivă gălăgie și mai multe bubuituri puternice, însă s-au gândit inițial că este vorba din nou despre vreo petrecere organizată în apartament sau o discuție mai aprinsă. Nici prin cap nu le-a trecut că se poate întâmpla o asemenea tragedie: 

"-Noi am dormit şi am auzit trântindu-se ceva, uşă, dar ştiţi cum au trântit uşa? Ca şi cum au dat cu....

- S-au trezit copiii în noaptea respectivă, soţia i-a pus în pat să doarmă greu, iar s-a auzit gălăgie, ca şi cum ar sparge ceva în casă.", au declarat vecinii celor doi inculpați, potrivit observatornews.ro.

 
geamurile s-au cutremurat. Or fi dat cu el de pământ probabil şi l-o fi lovit de uşă sau de ceva. 

- Am auzit bubuitura, dar am crezut că iar se bat sau ceva, dar atunci s-o fi întâmplat crima. Unul o fotografiat pe celălalt cum îl spânzură pe al treilea. Erau drogaţi, băuţi, vai şi-amar.

Etichete
Comenteaza