De ce s-a sinucis, de fapt, mama care s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei. Adevărul cutremurător

De ce s-a sinucis, de fapt, mama care s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei. Adevărul cutremurător

Femeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe blocul din Timișoara, alături de copiii ei, a lăsat multe semne de întrebare.

Tragedia de la Timișoara care a cutremurat întreaga țară ieri dimineață, când o tânără mamă de 33 de ani a decis să-și pună capăt zilelor împreună cu copiii ei, a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Ce a determinat-o pe Iulia Bogdan să recurgă la teribilul gest de a se arunca de pe un bloc de 10 etaje împreună cu copiii ei de 3 și 6 ani în brațe?

Marți dimineața, Iulia Bogdan, tânăra mamă de 33 de ani, mereu zâmbitoare în fotografiile postate pe rețelele sociale, a plecat de acasă să își ducă fetița de 6 ani și băiețelul de 3 ani la grădiniță.

Pe drum, lucrurile au luat o întorsătură tragică. Femeia a oprit mașina departe de casă, în fața unui bloc de 10 etaje din alt cartier, a lasat în autoturism telefonul mobil și portofelul cu toate actele și a urcat pe acoperișul clădirii de unde s-a aruncat împreună cu cei mici.

Autoturismul, parcat pe o trecere de pietoni, nu îi aparținea femeii, ci era al iubitei fratelui ei. Oamenii legii au descoperit în autovehicul mai multe obiecte personale ale tinerei, dar și lucrurile celor mici, inclusiv o coroniță, împletită chiar de fetița de 6 ani.

Iulia Bogdan era absolventă de Psihologie și a deținut câțiva ani o afacere în domeniul vestimentar. Ea a avut un magazin online de haine, pe care l-a închis în urmă cu 7 ani, iar în ultima perioadă lucra la o firmă din Timișoara.

Tânăra femeie ar fi suferit o depresie accentuată de unele probleme sentimentale. Aceasta este una dintre ipotezele pe care merg anchetatorii care au preluat cazul sinuciderii de la Timișoara. Vecinii au remarcat că era foarte slăbită în ultima perioadă.

Iulia se împăcase de curând cu tatăl copiilor ei, de care divorțase în urmă cu mai mult timp. Cei doi chiar își depuseseră actele la primărie, pe data de 19 aprilie, pentru a face din nou cununia civilă.

Ea locuia împreună cu părinții și cu cei mici în Timișoara, iar fostul soț era plecat la munca in Austria, potrivit știrilekanald.ro.

Comenteaza