Cum au căzut gemenii de 2 ani, de la etajul 10. Mama lor era live pe Facebook în momentul accidentului

Cum au căzut gemenii de 2 ani, de la etajul 10. Mama lor era live pe Facebook în momentul accidentului

O mamă și-a pierdut cei doi copii, după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau.

Ploieşti, ora 20:48. O fetiţă și un băieţel de 2 ani și o lună, gemeni, cad în gol de la etajul 10, chiar sub ochii unor vecini care intrau în bloc. Înmărmuriţi, oamenii sună la 112. "Nu am apucat decât să văd că copiii erau jos acolo, atât", spun vecinii.

Copiii se jucau într-o cameră. S-au urcat pe o masă care se afla în dreptul geamului şi... a fost doar un pas spre abis. N-au nicio şansă de supravieţuire după ce cad în gol de la aproape 30 de metri înălţime.

Reporter-martori: - A venit cineva după ei? Mama a strigat? Aţi văzut-o la etaj?
- Nu a venit nimeni. Nu a venit nimeni...

Femeia le-a mărturisit anchetatorilor că făcea curat într-o altă cameră când s-a petrecut tragedia. Adevărul este însă altul. Mama copiilor făcea un LIVE pe Facebook în camera alăturată. Deşi pe fundal se aud sirenele de salvare şi jandarmerie, femeia nu se gândeşte nicio clipă să se ridice să vadă dacă cei mici sunt bine.

Abia când Jandarmeria îi bate la uşă, femeia închide LIVE-ul şi află ce s-a întâmplat cu adevărat. În zadar au încercat medicii de pe ambulanţele sosite la locul tragediei să-i resusciteze.

Mihaela Florescu, purtător de cuvânt IJP PRAHOVA: "Din păcate aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă".

Femeia este internată în stare de şoc la Psihiatrie. Şocaţi sunt şi vecinii, cărora nu le vine să creadă că o asemenea tragedie s-a petrecut la ei în bloc, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza