Crimă șocantă într-o localitate din România! Un bărbat l-a ucis cu sabia pe iubitul fiicei sale, care avea 41 de ani

Crimă șocantă într-o localitate din România! Un bărbat l-a ucis cu sabia pe iubitul fiicei sale, care avea 41 de ani
| Foto: spynews.ro.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani l-a ucis pe iubitul fiicei sale, care avea 41 de ani, după ce acesta din urmă făcuse un mare scandal.

Seara trecută, un atac sângeros a avut loc pe o stradă din Fieni, Dâmbovița. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost lovit cu o macetă de tatăl iubitei sale, un bărbat în vârstă de 40 de ani. În urma acestui eveniment, victima s-a stins din viață. 

Un tată din Fieni l-a ucis pe iubitul fiicei sale cu sabia

Crimă șocantă în Fieni! Un bărbat în vârstă de 40 de ani l-a ucis cu o macetă pe iubitul fiicei sale, care avea 41 de ani. Potrivit primelor informații, cei doi nu aveau o relație tocmai bună, pentru că suspectul nu ar fi fost niciodată de acord cu relația dintre fiica lui și bărbatul pe care l-ar fi ucis, din cauză că nu îl considera potrivit pentru fata lui, din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi. 

Seara trecută, cei doi bărbați s-au întâlnit pe stradă și s-ar fi luat la ceartă, dar scandalul a luat amploare. Se pare că tatăl fetei, bărbatul în vârstă de 40 de ani, s-a dus acasă și a luat arma albă, iar apoi l-a atacat pe iubitul fiicei sale în plină stradă.

Bărbatul atacat nu a mai putut fi salvat

Cei care au văzut întreaga scenă au sunat autortirățile. Un echipaj medical rapid la fața locului, însă, din păcate, rănile provocate au condus la o hemoragie masivă, iar bărbatul în vârstă de 41 de ani nu a mai putut fi salvat.

După ce a comis fapta, agresorul a rămas aproape de victimă până în momentul în care oamenii legii l-au preluat. În prezent, acesta a fost reținut pentru omor, potrivit spynews.ro. 
 

Comenteaza