Crimă sau sinucidere? Apar detalii șocante în cazul avocatei de 26 de ani căzută de la etajul 6

Crimă sau sinucidere? Apar detalii șocante în cazul avocatei de 26 de ani căzută de la etajul 6

În urmă cu doar câteva zile, o avocată de 26 de ani din Iași a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Iași.

Salvatorii nu au mai reușit să o ajute, iar acum oamenii legii urmăresc toate pistele posibile. Se fac cercetări amănunțite cu privire la acest caz contorversat, mulți întrebându-se dacă a fost vorba despre o crimă sau sinucidere.

Monica Cioată avea doar 26 de ani, și era o avocată talentată din Iași. Aceasta locuia împreună cu iubitul ei, tot avocat, ba chiar munceau și la același cabinet, deținut de bărbat.

Potrivit declarațiilor acestuia, tocmai ce se întorceau de la o petrecere în noaptea tragediei, când au început să se certe.

Mulți au crezut că iubitul ar fi împins-o pe geam, însă această variantă este din ce în ce mai puțin credibilă în fața investigatorilor.

După ore întregi de declarații ale iubitului tinerei în fața anchetatorilor, aceștia începe să contureze ipoteza unei sinucideri, dar și a unui accident.

Monica Cioară a căzut de la una dintre ferestrele apartamentului în care locuia iubitul ei, în dimineața zilei de 19 iulie, în jurul orei 4. Potrivit apropiaților, relația dintre cei doi avocați ar fi fost mai mereu una tumultoasă, astfel că s-ar fi certat atât înainte de petrecere, în cadrul acesteia, cât și după.

Ajunși acasă, Monica s-a dezbrăcat, ajungând să cadă de la etajul 6 purtând doar lenjerie intimă și șosete. De asemenea, tinerii consumaseră și alcool în acea seară, astfel că se ia în conisderare și posibilitatea unui accident nefericit.

Se știa că Sebastian Felecanu, iubitul tinerei moarte, era un avocat iscusit, dar care avea probleme în relația sa, unele dintre ele provenind din cauza comportamentului său pe alocuri nepotrivit.

Criminaliștii au susținut că pe trupul tinerei avocate nu au fost găsite urme de violență, înafară de cele provenite în urma căzăturii, astfel că nu se ia în considerare pista unui atac din partea iubitului, potrivit spynews.ro.

Comenteaza