Crimă, fără milă, o mamă și-a ucis cei doi copii. Motivul este halucinant: “Se văita că o durea capul”

Crimă, fără milă, o mamă și-a ucis cei doi copii. Motivul este halucinant: “Se văita că o durea capul”

O femeie și-a ucis ambii copii, de patru și doi ani, fără pic de milă! 

Doi copii, cu vârste de patru luni și doi ani, și-au găsit sfârșitul chiar în mâinile mamei lor. Aceasta i-a ucis pe amândoi, în ziua de miercuri.

Cei doi copii erau singurii pe care îi avea femeia în vârstă de 30 de ani, arată informațiile Poliției. Tragedia a avut loc în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur.

Copiii încă erau în viață în momentul în care salvatorii au ajuns la ei, dar prezentau probleme respiratorii foarte grave. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare asupra lor, dar fără nicio izbândă.

Crima a avut loc în această dimineață, în jurul orei 11, iar oamenii legii au constatat decesele celor doi copii, de nici de doi și, respectiv, patru luni.

“Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat”, a transmis Poliția, potrivit fanatik.ro. 

Femeia care și-a ucis proprii copii a fost reținută de oamenii legii, iar cercetările în acest caz sunt în desfășurare. Ea va fi evaluată psihologic, pentru a se vedea dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Etichete
Comenteaza