Copilă de 14 ani, răpită din propria casă! Ce s-a aflat despre iubitul ei

Copilă de 14 ani, răpită din propria casă! Ce s-a aflat despre iubitul ei

Luminița, o fată de 14 ani a fost căutată de părinții ei, după ce a fost răpită din propria casă.
 

Chiar dacă a fost luată de lângă răpitorii ei, povestea tulburătoare în centrul căreia se află Luminița, o tânără de 14 ani din localitatea Tălmaciu, este departe de a se încheia.

Noi amănunte tulburătoare au ieșit la iveală în cazul care a îngrozit țara noastră în ultimele zile.

Acum, patru bărbați și o femeie riscă să ajungă în spatele gratiilor, pentru felul în care au fost implicați în răpirea copilei.

Așa cum știe toată lumea, totul a început săptămâna aceasta, când patru bărbați mascați au intrat cu forța în casa Luminiței, din localitatea Tălmaciu.

Adolescenta a fost găsită câteva ore mai târziu, într-un imobil din satul Vad, din județul Brașov, la aproximativ 80 de kilometri de locul în care aceasta locuiește. Împreună cu tânăra au fost descoperiți și răpitorii ei, care au fost reținuți.

Ulterior s-a aflat că minora îl cunoștea pe unul dintre răpitori, un tânăr în vârstă de 23 de ani cu care se împrietenise în mediul online.

Mai tulburător este însă faptul că mama băiatului, în vârstă de 46 de ani, a fost implicată în povestea greu de imaginat, fapt confirmat de anchetatorii care investighează cazul. Mai mult decât atât, aceasta i-ar fi și plătit pe cei patru mascați care au săltat-o pe fată.

În urma evenimentelor în care a fost implicată, Luminița Carolea a ajuns într-un centru social din Sibiu. Adolescenta a fost dusă acolo direct după ce a fost audiată de oamenii legii, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza