Carmen Harra este devastată! Casa acesteia a fost devastată de inundații

Carmen Harra este devastată! Casa acesteia a fost devastată de inundații

Carmen Harra a făcut din nou predicții despre următoarea perioadă. Aceasta spune că din punct de vedere financiar, va fi o perioadă grea.

Carmen Harra, într-un interviu acordat Corneliei Ionescu, a spus că ceea ce se întâmplă cu băncile din SUA, se va extinde în întreaga lume.

Mai mult, aceasta crede că în vara aceasta și bănci din România vor fi afectate. Carmen Harra a mărturisit și cât a fost afectată de inundațiile din Florida. Mașina ei de peste 100.000 de dolari a ajuns la fier vechi, iar reparațiile la casă s-au ridicat la peste 140.000 de dolari.

Carmen Harra a trecut prin clipe inimaginabile, atunci când o inundație extrem de puternică a afectat zona în care ea locuiește. Florida a fost cuprinsă de ape, inclusiv casa și mașina acesteia. Carmen Harra a povestit totul despre experiența neplăcută și suma la care au ajuns reparațiile. 

"Apă ca să se ridice atât de mult nu s-a întâmplat 1000 de ani în Florida. Nu ne-a anunțat nimeni, nimeni nu ne-a avertizat. Trei zile am stat sub apă, fără niciun ajutor, fiindcă nimeni nu putea să intre în aria asta. Dacă ieșeam din casă, înotam efectiv în jurul casei. Mașina mea a intrat complet sub apă, am aruncat-o la gunoi, că ce să fac. Datorită unor prieteni extraordinari români am reușit să îmi refac casa foarte repede. Am prieteni care sunt complet sinistrați, nu mai au locuințe, sunt total pe drumuri. Mașina mea e de 100.000 de dolari, iar casa vreo 140.000 de dolari reparații.", a declarat Carmen Harra, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza