Cine este Iasmina, fetiţa din Dolj ucisă în faţa porţii alături de străbunica ei. O șoferiță le-a spulberat

Cine este Iasmina, fetiţa din Dolj ucisă în faţa porţii alături de străbunica ei. O șoferiță le-a spulberat
| Foto: ziareonline.ro

O fetița din Dolj a fost ucisă odată cu străbunica ei în vârstă de 77 de ani. Cele oduă au fost călcate cu mașina.

De asemenea, micuța spunea că s-a săturat de bullyingul din școlile din România și se visa creatoare de modă. Din nefericire, fetița de doar 11 ani și-a pierdut viața noaptea trecută. Iată ce mesaje posta chiar înainte de tragedie!

Tragicul accident din Dolj a uimit o țară întreagă. Iasmina și străbunica ei de 77 de ani au fost ucise chiar în fața porții, de o șoferiță începătoare care s-ar fi enervat la culme, în trafic. Iată cum s-a întâmplat totul!

Cine este Iasmina, fetiţa din Dolj ucisă în faţa porţii alături de străbunica ei
Iasmina şi străbunica ei, Aurelia, în vârstă de 77 de ani, au murit în urma unui accident tragic în localitatea Valea Stanciului din Dolj. Amândouă se aflau pe un cap de pod, fix în fața casei unde locuiau, când au fost omorâte de o șoferiță începătoare.

Șoferiţa neexperimentată a intrat cu maşina în ele, iar Iasmina și Aurelia nu au mai avut nicio șansă la viață. Zeci de minute în șir, amândouă au fost resuscitate, însă leziunile lor erau incompatibile cu viața, nerăspunzând manevrelor de resuscitare.

La scurt timp după impact, medicii chemați la fața locului au constatat și decesul. Conform declarațiilor martorilor, șoferița ar fi condus cu viteză, deși ulița era neasfaltată. De fapt, în accident ar fi fost rănite cinci persoane, însă Aurelia și strănepoata ei nu au mai scăpat cu viață.

Iasmina locuia cu părinții ei în Anglia de șapte ani
Iasmina nu era singură la părinți, ci mai avea o soră mai mică, de 5 ani. Amândouă erau în vacanță la bunici, în România, însă zilele următoare voiau să se întoarcă acasă, în Anglia, la părinții lor.

Fetița decedată în accidentul de la Dolj și sora ei se întorseseră în România în urmă cu trei săptămâni. Iasmina locuia cu părinții în Anglia, de aproximativ șapte ani și nu mai veniseră în România, la bunici, de doi ani.

Zilele următoare, bunica lor urma să le ducă vineri înapoi în Anglia, la părinții lor. Iasmina era extrem de talentată în ceea ce privește muzica și a avut mai multe apariții la emisiunile TV de pe posturile muzicii populare românești.

Într-un clip pe care l-a postat pe canalul ei de Youtube, Iasmina spunea că este o fire sensibilă, că nu îi place bullyingul și că voia să devină creatoare de ţinute, potrivit ziareonline.com

Comenteaza