Cinci tinere s-au luat la bătaie cu pumni și picioare în văzul lumii. Motivul este șocant

Cinci tinere s-au luat la bătaie cu pumni și picioare în văzul lumii. Motivul este șocant
| Foto: wowbiz.ro

A apărut un videoclip pe Facbook cu mai multe dinere din Târgu Frumos care și-au împărțin pumni și picioare în plină stradă. 

Se pare că fetele sunt din Târgu Frumos și întregu scandalul ar fi pornit de la o postare de pe Facebook. 

Cinci adolescente de 15 și 16 ani au decis să își rezolve problemele într-un mod total nepotrivt. S-au întâlnit și au început să se ia la bătaie, motivul fiind unul de-a dreptul șocant. Deși erau mai multe persoane de față, nimeni nu s-a băgat să le despartă pe acestea. Ba chiar mai mult, au trecut mai mulți trecători pe lângă ele, însă nici aceștia nu s-au oprit. 

Poliția s-a autosesizat după ce a apărut filmulețul în mediul online și a reușit să le identifice pe cele cinci fete.

”Ca urmare a apariției pe o pagină de socializare a unei filmări în care mai multe tinere sunt implicate într-un conflict, conducerea IPJ Iași a dispus efectuarea de verificări, și luarea măsurilor care se impun. Polițiștii din Târgu Frumos au efectuat verificări și au identificat toate persoanele implicate în respectivul conflict, o parte au fost deja la sediul Poliției pentru a da declarații. Aceste verificări continuă pentru a fi luate toate măsurile care se impun” , ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Comenteaza