Ce s-a găsit în mașina mamei sinucigașe? Anchetatorii au preluat probele

Ce s-a găsit în mașina mamei sinucigașe? Anchetatorii au preluat probele

Achetatorii au început să investigheze cazul Iuliei, mama de 33 de ani care s-a aruncat de la etaj alături de copiii ei.

Femeia era absolventă la psihologie și a fost găsită împreună cu cei doi micuți, prăbușită chiar lângă un bloc de 10 etaje. Băiețelul avea trei ani și fetița șase. Iulia, mama copiilor urma să se căsătorească cu tatăl micuților după ce divorțez de el în urmă cu câți ani, potrivit Pro TV.

Aceasta locuia, în Timișoara, împreună cu mama ei, iar el în Austria. Micuții au murit alături de mama lor, iar poliția încearcă și acum se dezlege misterul tragicului eveniment. Femeia îi ducea pe micuți, marți dimineață, la grădiniță, iar după câteva zeci de minute au fost găsiți morți în fața unui bloc cu zece etaje.

Cunoștințele acesteia spun că femeia posta pe rețelele personale de socializare poze în care părea zâmbitoare și fericită.

Martor: „A strigat o femeie la mine: ‘Sună la Poliție, că sunt trei oameni aici, pe jos’. Am văzut că oamenii nu se mișcă și am sunat la 112”.

Odată ajunși la fața locului, medicii au constatat că Iulia și băiețelul ei erau deja morți, însă fetița avea puls și au crezut că pot să o salveze .

Georgiana Badea, medic SMURD Timișoara: „S-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, fără rezultat”.
În mașina Iuliei s-au găsit hăinuțe ale copiilor, portofelul și telefonul ei. Nu se cunosc intențiile femei și de ce anume s-a dus la blocul respectiv.

Poliția a aflat că pentru a intra în blocul de 10 etaje, femeia a trebuit să convingă pe cineva să-i dea acces, deoarece ușa era încuiată.

Femeia care i-a deschis Iuliei ușa blocului: „Zice: ‘Îmi dați drumul, că am uitat… cum se spune, cartela?’. Zic: ‘Da, cum să nu, la ce etaj mergeți?’. ‘Păi, sus’. Au deschis ușa și au urcat. Când mă uit pe geam, buf, buf”.

Criminaliștii au găsit pe acoperișul blocului mai multe probe pe care le-au ridicat. Accesul către acoperiș ar fi trebuit să fie și el blocat .

Locatar: „Eu stau la etajul zece și eu am închis acolo să nu se umble”.

În locul în care au fost găsiți mama și copiii, cineva a aprins o lumânare.

În toamna anului trecut, Iulia vorbea pe pagina personală de socializare despre importanța de a răspândi iubire, deoarece durerea și suferința dăinuie pe pământ, spunea ea, potrivit redactia.ro.

Comenteaza