Câi bani câștigau fata ucisă din Mangalia și prietena ei, ca și cameriste la o stațiune de pe litoralul românesc

Câi bani câștigau fata ucisă din Mangalia și prietena ei, ca și cameriste la o stațiune de pe litoralul românesc

În urmă cu doar câteva zile, trupul neînsuflețit al unei adolescente de 18 ani a fost găsit sub o bancă, într-un parc din Mangalia

lterior, s-a aflat că fata, pe nume Alina, a fost ucisă de cea mai bună prietenă a ei, Loredana, o tânără alături de care lucrase în stațiunea Saturn. Cele două fete au venit pe litoral, pentru a câștiga un ban. 

Potrivit informațiilor, cele două tinere ar fi avut o dispută. Mătușa Alinei a făcut o serie de declarații tulburătoare, după moartea fetei. Între cele două ar fi existat „numai răutate și invidie”.

Alina și Loredana lucrau ca și cameriste în stațiunea Saturn. Erau cazate la un hotel, acolo unde împărțeau camera. După ce ar fi avut loc mai multe conflicte între cele două fete, Alina a fost ucisă. CANCAN.RO a aflat ce salarii încasau cele două tinere, pe poziția respectivă, pe litoral.

Mai cu seamă, cele două prietene încasau câte 3.200 de lei net. Având în vedere faptul că încasau fix același salariu lunar, se ridică semne de întrebare asupra motivului real pentru care Loredana și-a ucis prietena.

Mătușa Alinei Ciobanu, fata ucisă în Mangalia, a oferit o serie de declarații. Femeia susține că între cele două fete ar fi existat un conflict care mocnea de ceva timp. De altfel, susține că Alina a mers la patronul hotelului să îi spună că ar fi fost agresată de Loredana.

Însă, patronul unității turistice nu ar fi „băgat-o în seamă pe Alina”. Mătușa ei spune despre adolescenta de 18 ani că era o „fată liberă, cuminte, care învăța bine”. De altfel, au mers împreună și anul trecut la muncă pe litoral.

 

Comenteaza