Bunicul, mama și copilul de 8 ani au murit înecați într-un râu. Cum s-a întâmplat tragicul eveniment

Bunicul, mama și copilul de 8 ani au murit înecați într-un râu. Cum s-a întâmplat tragicul eveniment
| Foto: wowbiz

Un copil de 8 ani, mama și bunicul acestuia au murit înecați în râul Motru. Asta, după ce au încercat să îl salveze pe băiat.

Un copil de 8 ani, din Cătunele, județul Gorj, a murit înecat, joi, în râul Motru. Mama, dar și bunicul acestuia, au sărit imediat în apă să îl salveze, însă, din păcate, nu au mai ieșit la suprafață. Din păcate, au fost scoși la suprafață, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, au fost declarați decedați.

Joi, un copil de doar 8 ani a mers să înoate în râul Motru. Însă, din păcate, minorul nu a mai ieșit la suprafață. Mama și bunicul lui au sărit imediat în apă să îl salveze, însă, din nefericire, nici aceștia nu au mai reușit să iasă din apă.

Au fost anunțate imediat autoritățile, iar la fața locului au fost trimise două ambarcațiuni, un echipaj SMURD, dar și două echipaje SAJ. 

La momentul sosirii echipajelor SMURD, cele două persoane fuseseră deja scoase din apă în stare de incoștiență. S-au încercat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat.

Din păcate, cei trei au decedat.

„La fata locului au fost direcţionate două ambarcaţiuni, un echipaj SMURD precum si doua echipaje SAJ. Primele echipaje sosite la fata locului au fost echipajul SMURD si un echipaj SAJ care au constatat ca doua persoane fuseseră scoase de catre localnici in stare de inconstienţă”, au transmis reprezentanții ISU Gorj, potrivit wowbiz.ro.

Etichete
Comenteaza