Tragedie în familia lui Armin Nicoară! Artistul este în doliu: „Îngerii să îți vegheze drumul”

Tragedie în familia lui Armin Nicoară! Artistul este în doliu: „Îngerii să îți vegheze drumul”
| Foto: wowbiz.ro

Armin Nicoară trăiește clipe de durere, după ce bunica sa, mama lui Petrică Nicoară, s-a stins din viață.
 

Armin Nicoară și întreaga lui familie sunt în doliu! După o perioadă în care a trăit doar momente fericite și s-a bucurat de succesul impresionant de care are parte în cariera lui, celebrul saxofonist trece acum prin clipe extrem de dureroase în viața personală, după ce și-a pierdut bunica paternă.

Mama artistului Petrică Nicoară s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, lăsând în urma ei doar tristețe și lacrimi. 

Chiar tatăl lui Armin, Petrică Nicoară a dat vestea îndurerată pe rețelele de socializare.

Pe pagina lui de Facebook, artistul a făcut o postare, în urmă cu câteva zile, în care își anunța fanii că mama lui, în vârstă de 94 de ani, și-a dat ultima suflare. Petrică Nicoară abia și-a găsit cuvintele pentru a scrie mesajul plin de tristețe, transmițându-i mamei lui, deși aceasta nu mai este în viață, că o va păstra mereu în sufletul și în gândul său.

Din păcate, Petrică Nicoară nu și-a putut plânge mama prea mult timp, căci imediat după înmormântarea acesteia, artistul a fost nevoit să meargă să cânte la o nuntă pe care o avea deja programată dinainte de nefericitul eveniment. 

„Îngerii să îți vegheze drumul lin catre cer, vei rămâne in sufletele si gândurile noastre pentru totdeauna! Rămas bun, mama dragă! Dumnezeu sa te odihnească in pace!!!” , a transmis Petrică Nicoară pe pagina lui de Facebook, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza