Beat şi supărat că se certase cu iubita, fiul unui mare om de afaceri din România a distrus 12 mașini

Beat şi supărat că se certase cu iubita, fiul unui mare om de afaceri din România a distrus 12 mașini
| Foto: observatornews.ro

Fiul unui mare om de afaceri din Brașov, Sever Mureşan, s-a urcat beat şi fără permis la volan, după ce se certase rău cu iubita sa. El a lovit 12 maşini.
  

Cursa nebunească s-a oprit abia după 300 de metri. Doar o minune a făcut ca în calea masini să nu se nimerească vreun trecător.

"Opreşte-i motorul! Vai, ne-a făcut maşina praf! Praf mi-a făcut-o şi mie! Ajutaţi-ne!" Neputincioşi, mai mulţi şoferi au asistat la scenele în care maşinile le erau făcute praf. Tânărul care a provocat dezastru nu avea permis de conducere.

Martor: "O bufnitură, nu știu, a venit din partea aialaltă, am înțeles, nu știu, a mai lovit niște mașini, pe acolo. Și aici? Și aici, iar, uitați, aia roșie, care mai e pe acolo". "Cel care a facut tamponarea a mai lovit inca trei, acolo. Deci a lovit una si una pe alta, le-a impins". 12 maşini au stat în calea şoferului de 31 de ani, supărat după o ceartă cu iubita. Nu s-a oprit însă aici, potrivit observatornews.ro.

Claudiu Loghin, reporter Observator: "Totul s-a întâmplat chiar în acest loc. Bărbatul a dărâmat cu mașina garajul din spatele meu, a ieșit în stradă, a mai rulat aproximativ șapte metri, după care a fost scos cu forța, de la volan". Trei bărbaţi au reuşit să-l ia pe sus. Şoferul vinovat era recalcitrant şi nici după ce a sosit poliţia nu s-a liniştit.

Comisar de poliție Alina-Maria Ivan: "Conducatorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicala". Testele de sânge au scos la iveală faptul că șoferul avea o alcoolemie de 2,10 miligrame la litru. Polițiștii și procurorii așteaptă și rezultatele testelor care trebuie să stabilească dacă bărbatul era și sub influența stupefiantelor.

Comenteaza