Au fost găsiți morți în casă. Informația șoc a momentului în România

Au fost găsiți morți în casă. Informația șoc a momentului în România

Două persoane, soț și soție, au fost găsite moarte în casa lor din Sărmaș.

Două persoane au fost găsite decedate în propria locuință, duminică, în localitatea Sărmaş, prezentând urme de împuşcare. Anchetatorii au luat în calcul atât varianta omorului, cât şi a sinuciderii.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, prim procurorul adjunct Dan Gîlcescu, a declarat că lângă cei doi a fost găsit un pistol.

"Ieri, în 1 mai 2022, în jurul orei 9,15, Poliţia municipiului Topliţa a fost sesizată pe 112, cu privire la faptul că în localitatea Sărmaş au fost identificate într-o locuinţă două cadavre, soţ, soţie, prezentând semne de împuşcare.

S-a înregistrat dosar la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita pentru omor. Cercetările sunt coordonate de un procuror de caz din cadrul Parchetului, se fac investigaţii. Urmează ca în urma efectuării autopsiei şi a probelor administrate să se observe dacă, într-adevăr, e vorba de omor sau sinucidere, în contextul în care lângă unul dintre cadavre a fost găsit şi un pistol", a precizat, pentru Agerpres, prim procurorul adjunct Dan Gîlcescu.

Prim procurorul, Dan Gîlcescu a mai menționat că, în urma necropsiei şi posibil a unei expertize de specialitate, se va stabili dacă acel pistol este funcţional şi dacă s-a tras cu el. 

Bărbatul găsit decedat avea vârsta de 61 ani, iar soţia sa avea 58 ani, cuplul având doi copii, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza