Anunțul dureros al momentului! Omul de afaceri a fost găsit mort

Anunțul dureros al momentului! Omul de afaceri a fost găsit mort

Un român din Caraș-Severin care a fost dat dispărut, de câteva zile, a fost găsit mort într-o râpă adâncă de opt metri. 

Victima are 64 de ani și este din județul Caraș-Severin. El a fost dat dispărut de familie încă de sâmbătă și a fost găsit, miercuri seară, într-o râpă adâncă de opt metri, într-o zonă greu accesibilă.

Maşina cu care plecase de acasă bărbatul a fost găsită în apropiere, anchetatorii urmând a stabili ce s-a întâmplat. 

Dumitru Șeicaru a plecat de acasă, vineri, la ora 10:00.

Din acel moment, nimeni nu mai știa nimic de el. El avea mai multe afaceri în Reșița, mai exact un restaurant, o brutărie și un magazin de panificaţie. 

Membrii familiei nu mai știau de el de pe 22 aprilie. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă s-a sinucis, a fost asasinat sau a avut un accident. Dumitru Şeicaru a plecat din Reşiţa la volanul mașinii sale, o Dacia Logan MCV.

Dumitru avea o înălțime de 1.80 şi 100 kilograme, cu constituție robustă, păr cărunt, ochi verzi, purta pantaloni de culoare neagră, un tricou de culoare vișinie și vestă de culoare kaki.

„Bărbatul de 64 de ani, dispărut în data de 23 aprilie din Reşiţa, a fost găsit decedat. Astăzi, în urma căutărilor organizate în mai multe locaţii de pe raza judeţului, poliţiştii au identificat pe DN 58, între localităţile Caraşova şi Anina, în afara părţii carosabile, într-o râpă (zonă greu accesibilă, cu o diferenţă de nivel de aproximativ 8 metri) autoturismul precum şi corpul bărbatului de 64 de ani, declarat dispărut”, a transmis, miercuri seară, IPJ Caraş-Severin, potrivit știrilekanald.ro.

 

 

 

Comenteaza