Adolescentă bătută de mama ei și tunsă cu forța din cauză că n-a făcut curat: "Te omor astăzi, nu te mai las!"

Adolescentă bătută de mama ei și tunsă cu forța din cauză că n-a făcut curat: "Te omor astăzi, nu te mai las!"
| Foto: observatornews.ro

O adolescentă a fost băutută și tunsă de mamă. Imaginile au apărut pe internet și s-au răspândit extrem de repede.

Revoltați, mulți au distribuit înregistrarea fără a mai lua în considerare că i-ar putea aduce un prejudiciu în plus tinerei - și așa probabil afectată după episodul de violență.

"În cauză s-au efectuat activități specifice în vederea administrării probatoriului, fiind totodată aplicat și formularul de risc, fără a rezulta, în cauză, un risc iminent", au transmis reprezentanții poliției ilfovene. Atenție, imagini ce pot avea un impact emoțional.

IPJ Ilfov a considerat că victima nu e într-un pericol iminent, deși a fost bătută minute în șir de mamă, până când a cedat în urma asaltului și și-a cerut iertare.

"Serviciul de Investigații Criminale din Ilfov efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violența în familie sub formă lovirilor sau alte violențe, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În cauză s-au efectuat activități specifice în vederea administrării probatoriului, fiind totodată aplicat și formularul de risc, fără a rezulta, în cauză, un risc iminent.

De asemenea, au fost informați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență", a transmis IPJ Ilfov, potrivit Libertatea.

"Nu ai dat o dată cu aspiratorul, nu ai șters o dată praful!", "Nu ai dat cu mopul, piei din fața mea", "Te omor astăzi, nu te mai las", "Jegoasă" sau "Ce e aici, ordinaro, de o săptămână de câte ori ai șters praful?" sunt doar câteva dintre cuvintele grele spune de mama adolescentei.

La un moment dat, femeia a văzut negru în fața ochilor și i-a tăiat părul tinerei, în timp ce aceasta se împotrivea. Imaginile sunt cu puternic impact emoțional, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza