ACCIDENT CUMPLIT! Mașină făcută praf după ce a intrat într-un copac. Șoferița a murit le loc

ACCIDENT CUMPLIT! Mașină făcută praf după ce a intrat într-un copac. Șoferița a murit le loc
| Foto: observatornews.ro

O femeie de 52 de ani a murit pe loc după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea. A intrat într-un copac, dup care mașina s-a rupt în două. 

Tragedia s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 9.00.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că o femeie de 52 de ani, în timp ce conducea o Dacie pe DN22, din direcția Topolog către Saraiu, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.

"În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu un copac, pe DN22, din direcția Topolog către Saraiu.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

Din primele verificări a rezultat faptul că un auto condus de o femeie de 52 de ani din localitatea Dăeni, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului", a transmis IPJ Tulcea într-un comunicat. 

Echipele de prim-ajutor sosite la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul.

"În jurul orei 9.00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A între localitatea Topolog și Saraiu. În accident a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza