Accident grav pe A2! 55 de mașini și 155 de oameni au fost implicați. Câte persoane au ajuns la spital

Accident grav pe A2! 55 de mașini și 155 de oameni au fost implicați. Câte persoane au ajuns la spital
| Foto: wowbiz.ro

Un accident în lanț a avut loc pe Autostrada Soarelui! 15 oameni, printre care doi copii, au fost răniți. Peste 20 de ambulanțe au intervenit.

UPDATE 11:00- Un nou bilanț arată ca 16 victime transportate la spital, printre care 7 copii și 9 adulți, și 16 persoane asistate la fața locului. În total au fost implicate 55 de autoturisme cu 155 persoane. 

Cristian Amarandei, șeful ISU Dobrogea, declarații despre carambol: „Au fost evaluate 140-150 de persoane. Asta nu înseamnă că toate au necesitat îngrijiri medicale. Peste 14 persoane au fost transportate la spitale, printre care și copii. Imediat colegii vor muta toate autoturismele implicate pe banda de urgență, poliția dacă va finaliza ancheta se va putea fluidiza traficul în zonă. Planul alb înseamnă capacitatea de primire a victimelor de către unitățile spitalicești.

Planul roșu este în continuare declanșat. Este un eveniment cu implicații majore. Pe o lungime de peste 2 km au intrat în carambol câteva zeci de autoturisme”. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Carambol cu 40 de mașini pe Autostrada Soarelui! În acest moment intervin peste 20 de ambulanțe pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs la kilometrul 183 al autostrăzii Bucureşti- Constanţa, traficul fiind complet blocat. În acest momente, la fața locului s-au deplasat peste 20 de ambulanțe.

"Între km 182-184 s-au produs mai multe caramboluri, în care au fost implicate peste 40 de autoturisme. Au fost alocate echipamente de la ISU Dobrogea, dar și de la Ialomița și Călărași. Avem resursele suficiente. Echipajele medicale au evaluat persoanele implicate în accident. Avem 14 victime, unele au fost duse la spital. Celelalate vor fi evaluate și se va decide.", a declarat Cristian Mihai Amaradei, ISU dobrogea, potrivit wowbiz.ro.

Nu se știu cauzele producerii accidentului deocamdată.

Comenteaza