A murit într-un accident groaznic.... Vestea șoc a momentului în România

A murit într-un accident groaznic.... Vestea șoc a momentului în România

Eugen, un muncitor din Buzău, a decedat după ce motostivuitorul pe care lucra s-a răsturnat peste el. 

Victima avea 48 de ani și era din Mărăcineni, Buzău. El și-a găsit sfârșitul la locul de muncă. Eugen a decedat după ce a fost strivit de motostivuitorul pe care lucra. Medicii nu au putut să-l mai salveze.

Eugen Viciu a murit la 48 de ani. El a pierit, în urmă cu două zile, într-un accident de muncă. Bărbatul se afla în incinta depozitului de fier din Mărăcineni. El lucra pe motostivuitor și a fost strivit de acest utilaj.

Nu a avut nicio șansă de a supraviețui. Trupul omului a fost prins sub utilajul puternic și sub greutatea de fier a încărcăturii. Colegii săi au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor, însă din păcate medicii nu au mai putut să facă nimic pentru bărbat atunci când au sosit la depozitul de fier.

Eugen era tată de băiat. Robert își adora tatăl și avea mereu încredere în el. Cum a aflat de decesul tatălui său, băiatul a postat un mesaj emoționant în mediul online.

„Tată.. Dacă aş mai putea să îți spun ceva ți-aş zice multe, dar din păcate nenorocirea care a picat pe mine nu mă mai lasă, îți voi promite că de acolo sus o să fac tot posibilul să te fac mândru, şi să devin şofer profesionist, aşa cum vroiai tu să fiu, îți promit că o să te iubesc necondiționat chiar dacă nu îți exprimam lucrul acesta sau nu îți spuneam. Dumnezeu să te ierte Tată! Îți promit că o să te fac mândru! ÎȚI PROMIT ASTA!”, a spus fiul bărbatului decedat.

Oamenii au rămas șocați de moartea lui Eugen. Vecinii românului au numai cuvinte de laudă la adresa sa. Deoarece decesul bărbatului s-a produs la locul de muncă s-a deschis o anchetă a poliției și va fi demarată și o cercetare a inspectorilor ITM, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza