A fost găsit mort: Vestea ȘOC a momentului în România

A fost găsit mort: Vestea ȘOC a momentului în România

Un român din Caraș-Severin, dat dispărut încă de câteva zile, a fost găsit mort într-o râpă adâncă de opt metri.

Victima are 64 de ani și este din județul Caraș-Severin. El a fost dat dispărut de familie încă de sâmbătă și a fost găsit, miercuri seară, într-o râpă adâncă de opt metri, într-o zonă greu accesibilă. 

Maşina cu care plecase de acasă bărbatul a fost găsită în apropiere, anchetatorii urmând a stabili ce s-a întâmplat.

„Bărbatul de 64 de ani, dispărut în data de 23 aprilie din Reşiţa, a fost găsit decedat. Astăzi, în urma căutărilor organizate în mai multe locaţii de pe raza judeţului, poliţiştii au identificat pe DN 58, între localităţile Caraşova şi Anina, în afara părţii carosabile, într-o râpă (zonă greu accesibilă, cu o diferenţă de nivel de aproximativ 8 metri) autoturismul precum şi corpul bărbatului de 64 de ani, declarat dispărut”, a transmis, miercuri seară, IPJ Caraş-Severin.

Sursa citată a precizat că, din cercetările efectuate, a rezultat faptul că autoturismul se deplasa din direcţia Anina către Reşiţa, ar fi părăsit partea carosabilă prin stânga sensului de mers, conducătorul auto fiind proiectat în afara habitaclului.

„Poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "ucidere din culpă", în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza