O tânără de 22 de ani, ucisă cu sânge rece într-o biserică părăsită! Plecase la vânătoare de fantome

O tânără de 22 de ani, ucisă cu sânge rece într-o biserică părăsită! Plecase la vânătoare de fantome

O tânără aventuroasă în vârstă de 22 de ani, din nordul Italiei, a fost găsită moartă într-o biserică părăsită.

O tragedie șocantă a lovit regiunea Valle d'Aosta din nordul Italiei, după ce o tânără franțuzoaică în vârstă de 22 de ani a fost găsită moartă într-o biserică părăsită, unde plecase la vânătoare de fantome.

Autoritățile au anunțat că polițiștii au reușit să-l prindă pe presupusul criminal, un italian de origine egipteană, care era deja cercetat pentru violență domestică, după ce agresase anterior tânăra.

Potrivit informațiilor, tânăra, ale cărei detalii personale nu au fost dezvăluite, a fost găsită fără viață în acest weekend în biserica părăsită din munți, în zona localității La Salle. Ancheta desfășurată de autorități a scos la iveală o poveste cutremurătoare, care ridică întrebări despre motivele și circumstanțele vizitei ei în acea zonă.

Conform surselor din presa italiană și cea franceză, se pare că tânăra a fost atrasă să meargă în Italia după ce a văzut mai multe clipuri video pe TikTok, care ar fi prezentat o provocare online de vânătoare de fantome. Ea și-ar fi anunțat familia din Lyon, Franța, că pleacă să caute o casă bântuită de fantome în Italia.


Cu atât mai mult, poliția speculează că victima ar fi putut fi parte a acelei provocări de pe TikTok, iar moartea ei ar putea fi legată de această vânătoare de fantome. Mai mult, martorii au declarat că victima și un bărbat au fost văzuți în zonă îmbrăcați "ca niște vampiri", detaliu care adaugă un element suplimentar de mister și întrebări în această anchetă.

Medicul legist care a efectuat autopsia a confirmat că tânăra a fost înjunghiată cu un cuțit de camping și că a sângerat până la moarte. În plus față de aceasta, anchetatorii au descoperit că tânăra ar fi fost împușcată de trei ori, deși focurile de armă ar fi fost trase după ce ea a murit deja. Aceste detalii tulburătoare întăresc ipoteza că această vizită în biserica părăsită a avut consecințe tragice și neașteptate pentru tânăra aventuroasă, potrivit spynews.ro.

Comenteaza