S-a a aflat cine este femeia ucisă, tranşată şi aruncată pe câmp, lângă autostradă

S-a a aflat cine este femeia ucisă, tranşată şi aruncată pe câmp, lângă autostradă

S-a aflat cui aparține cadavrul găsit pe câmp, lângă o autostradă. Este al unei tinere care avea 38 de ani şi a fost dată dispărută în urmă cu mai bine de o lună.

Cu trei zile în urmă, o descoperire macabră a fost făcută lângă autostradă, la o oră de Bucureşti. Oamenii legii au fost anunțați că trupul tranşat al unei tinere a fost găsit pe câmp. Anchetatorii au stabilit că tânăra ucisă avea 38 de ani și fusese dată dispărută cu aproximativ o lună în urmă.

Autoritățile au stabilit că trupul neînsuflețit al victimei care a fost tranşată şi aruncată pe câmp, lângă autostrada A1, în Dâmboviţa, aparține femeii care a fost dată dispărută în Bucureşti, luna trecută, pe 6 martie. Mai mult, oamenii legii ar avea deja un cerc de suspecţi în cazul acestei crime cumplite.

Au fost identificate două maşini suspecte care au apărut în zona în care a fost descoperit trupul neînsuflețit.

Ipoteza oamenilor legii este aceea că victima a fost ucisă în altă parte, ulterior, cadavrul ei fiind aruncat pe câmp, în zona localităţii Olteni.

Sora victimei a fost audiată, iar oamenii legii urmează să rezolve cazul. Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

"Nu vreau să dau detalii, totul este în anchetă. Este în anchetă cazul, aştept şi eu un răspuns. Nu ştiu nimic, n-am nicio informaţie. Nu vreau să dau detalii. Am fost audiată şi atâta tot. Nu vreau decât să aflu un răspuns, nu vreau să dau informaţiie, nu am niciun incidiciu, nu mi s-a arătat nimic de la fata respectivă. Nimic altceva.

Când a plecat, a plecat de bunăvoie, nu a plecat supărată. Am primit un telefon să îmi spună că mai întârzie şi atât. După 24 de ore de la momentul dispariţiei am anunţat", a declarat sora victimei, potrivit spynews.ro.

Comenteaza