Un bărbat își bătea des soția, fiindcă detesta faptul că aceasta s-a îngrășat. Cum s-a răzbunat femeia

Un bărbat își bătea des soția, fiindcă detesta faptul că aceasta s-a îngrășat. Cum s-a răzbunat femeia
| Foto: impact.ro

O femeie din Constanța a ajuns la capătul răbdării după ce a fost abuzată atât fizic, cât și psihic, de soțul ei, pe motiv că bărbatului nu-i mai plăcea silueta acesteia.

Astfel că femeia a trăit într-un adevărat iad vreme de ceva timp, până a decis că este vremea să pună capac acestei situații.

În acest sens, femeia a ajuns să solicite un ordin de protecție împotriva soțului, de profesie navigator, care atunci când se întorcea acasă din voiaj se plângea nu-i mai convină nimic din ceea ce făcea aceasta.

În plus, bărbatul a invocat de multe ori, în fața instanței, că nu îi mai place absolut deloc silueta soției sale, recunoscând astfel faptul că o agresează atât verbal cât și fizic sau psihic.

Daniela Claudia și Dragoș Bogdan sunt căsătoriți de 19 ani iar acum se află în proces de divorț, acțiune intentată la data de 19.01.2021.

Din probele administrate în cauză aflăm că, în decursul anului trecut, Dragoș Bogdan a fost extrem de violent cu soția sa, atât fizic, cât și verbal, ultimul incident violent având loc la data de 11 ianuarie.

La data de 12 ianuarie, bărbatul a plecat în voiaj, iar soția sa n-a mai stat pe gânduri și a formulat imediat o acțiune de divorț.

Femeia a mărturisit că a intentat proces de divorț doar după ce bărbatul a plecat deoarece îi era frică de reacția pe care acesta ar fi avut-o la aflarea veștii.

Când bărbatul a revenit acasă, pe data de 25.01.2021, a constatat cu stupoare că nu poate intra în casă, pentru că femeia a schimbat yala la ușă, iar de aici a pornit un întreg scandal, ajungând astfel în fața instanței.

În plus, la fața locului a fost chemat un echipaj de poliție, care a emis un ordin de protecție provizoriu pentru femeie.

Bărbatul a recunoscut că certurile erau extrem de dese, iar motivele erau cauzate de alimentația asigurată de soție minorului, felul în care aceasta are grijă de casă, dar și aspectul și greutatea acesteia. Însă femeia a spus instanței că principalele motive pentru care se certau des erau provocate de aspectul său fizic, bărbatul acuzând-o că este „grasă”.

Bărbatul a mai recunoscut că la începutul anului 2020 i-a învinețit ochiul soției sale, scuzându-se prin faptul că a vrut să o plesnească peste gură, dar ea s-a ferit și a nimerit-o peste ochi.

În schimb, spune că a fost violent o singură dată cu minorul, atunci când l-a surprins pe acesta că se uita la desene neadecvate vârstei sale, astfel că i-a dat o palmă, potrivit impact.ro.

Comenteaza