Zanni s-a distrat după ce a câștigat Survivor România! Cu cine a petrecut o noapte nebună

Zanni s-a distrat după ce a câștigat Survivor România! Cu cine a petrecut o noapte nebună

Zannidache a petrecut cu câțiva dintre foștii concurenți de la Survivor România după ce a câștigat competiția.
 

Zannidache s-a distrat pe cinste după ce a câștigat Survivor România alături de cei care l-au susținut până în ultima clipă.

Trapperul a cântat și a dansat împreună cu Sebi și Cucu, iar prietenii săi, participanți în reality-show-ul de la Kanal D l-au filmat.

Ana Porgras a fost cea care a publicat imaginile pe contul ei de Instagram. Pe lângă gașca lui veselă, formată din Sebi, Raluca și Ana, Zanni s-a distrat și cu Ștefan Ciuculescu și Cucu de la Noaptea Târziu.

Supraviețuitorul a cântat una din cele mai cunoscute melodii ale sale, „Senzație”. Sebi l-a acompaniat bucurându-se de victoria lui ca și cum ar fi câștigat el.

Zanni i-a dedicat câteva versuri Elenei Marin, cele în care artistul cântă despre oftică. Concurenții au petrecut pe holurile locului unde s-a desfășurat finala până târziu.

După transmiterea imaginilor respective, Ana a promis că va mai face un live alături de Zanni și ceilalți concurenți, căci acum chinul s-a terminat pentru toți.

Competiția Survivor România a durat mai bine de 6 luni. În marea finală au ajuns Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Zannidache.

Cei care au ajuns în fața publicului la televot în ultimele momente au fost Andrei și Zanni. Trapperul din gașca lui Alex Velea a avut însă mai multă susținere din partea celor de acasă.

Nu e de mirare având în vedere că majoritatea foștilor concurenți au făcut campanie pentru el pe rețelele de socializare. Acestora li se adaugă și Alex Velea și Antonia, care i-au îndemnat pe tot parcursul serii pe fanii lor să îl voteze pe Zanni, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza