Viorica și Ioniță de la Clejani pleacă în SUA? Ce s-a întâmplat în familie după scandalul cu Fulgy

Viorica și Ioniță de la Clejani pleacă în SUA? Ce s-a întâmplat în familie după scandalul cu Fulgy
| Foto: cancan.ro

Viorica și Ioniță de la Clejani nu au renunțat la ideea de a pleca în America, chiar dacă în ultimele momente au trecut prin clipe teribile din cauza fiului lor, Fulgy! 
 
 

Viorica și Ioniță de la Clejani visează de multă vreme să trăiască în America. Cei doi au mers în SUA în 2019 și au pus la cale câteva proiecte pe care le-au tot amânat. Se pare însă că planurile ar putea reveni în atenția celor doi, mai ales că aceștia s-au arătat deranjați de felul în care copiii lor, Margherita și Fulgy, au ajuns să fie catalogați public din cauza problemelor

Clejanii au dezvăluit cu ceva vreme în urmă că au în plan să cucerească America. ”Vreau să plec în SUA. Avem niște proiecte mari, este un vis de-al meu. Am plecat de la ”visul american” – totul e posibil. Lucrăm la un musical pe care speranța mea este să-l lansăm undeva pe Broadway.

Dar, deocamdată aștept, când ai copiii fericiți, totul merge bine, trăiești bine până la adânci bătrâneți”, spunea Ioniță de la Clejani în urmă cu doi ani. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat: copiii au început să aibă probleme, lumea a aflat de problemele lor, iar banii au început să se împuțineze din cauza pandemiei.

În acest moment, Viorica și Ioniță au decis să nu se mai ascundă, așa cum s-a întâmplat anul trecut, când Margherita a făcut accident sub influența substanțelor și să accepte invitațiile televiziunilor. Cei doi sunt în plină campanie de promovare a noii lor piese iar cu această ocazie încearcă să lămurească și situația lui Fulgy. Până în acest moment, părinții s-au dovedit cei mai buni avocați ai băiatului, Ioniță spunând chiar că tot scandalul provocat de acesta în ultimele zile a fost doar o ”strategie de promovare”, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza