Viorica de la Clejani nu s-a putut abține și i-a spus-o în față Biei Khalifa! Ce a spus când a văzut ce făcea la TV

Viorica de la Clejani nu s-a putut abține și i-a spus-o în față Biei Khalifa! Ce a spus când a văzut ce făcea la TV

Bia Khalifa și Fulgy radiază de fericire de când formează un cuplu. Viorica de la Clejani nu s-a putut abține să nu își spună părerea despre relația celor doi.

Blondina și fiul Clejanilor au făcut publică relația abia recent, iar artistul a venit chiar și cu primele declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de noua sa parteneră de viață.

Relația este una serioasă, iar cei doi par a avea planuri mari de viitor, având în vedere că au trecut deja la pasul următor și s-au mutat împreună. Mai mult decât atât, Bia i-a cunoscut chiar și pe părinții lui Fulgy, pe Viorica și Ioniță de la Clejani.

Ei bine, însă, în declarațiile făcute despre relația cu Bia, Fulgy a scos la iveală un detaliu surprinzător, mai precis că mama lui i-a dat un mesaj blondinei, chiar înainte de a afla că sunt împreună, atunci când tânăra era concurentă în cadrul show-ului care s-a desfășurat în Dominicană.

„O fată frumoasă și aceeași gândire ca și mine. Oricum ar fi fost Bia sau oricum ar fi fost orice femeie din viața mea, mama mea o respecta și o iubea.

Din simplul motiv că sunt eu fericit și bine. A avut o reacție pozitivă. A luat-o în brațe și a pupat-o. Ele vorbeau de dinainte și eu nu știam. Mama o urmărea la(...) și fiind un consumator, ca toată lumea, de televiziune, de show-uri și de chestii, a citit-o pe Bia și a simțit să-i scrie un mesaj în care i-a spus că e un om minunat să nu renunțe și să nu pună capul la hate sau la oamenii care te trag în jos',  a dezvăluit Fulgy, potrivit  cancan.ro.  

„Dar sunt toate bune și frumoase, vreau să vă spun că am cunoscut-o pe fata asta recent, bine, eu o știu de la 15 ani, dar asta e o poveste mai lungă. (…) Online. Online se fac lucrurile acum. Doar i-am spus „vino' și a venit. Nu am stat să mă rog sau să-mi bat capul. Ea mi-a răspuns de la primul mesaj și uite-ne aici, suntem la Beach, please!. Mie îmi place lumea asta, eu aș vrea să fac parte din lumea asta, promit că de data asta sunt varianta cea mai bună și promit lucruri frumoase. Vreau fapte mai mult, nu vorbe', a adăugat artistul, potrivit sursei citate.

 

Comenteaza