Bia Khalifa e împreună cu Bogdan Mocanu? Cei doi, surprinși în ipostaze romantice 

Bia Khalifa e împreună cu Bogdan Mocanu? Cei doi, surprinși în ipostaze romantice 

 Bogdan Mocanu și Bia Khalifa au fost surprinși împreună la Gala RXF, unde s-au fotografiat și au postat pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva ore, Bia Khalifa s-a întâlnit cu unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Este vorba despre nimeni altul decât Bogdan Mocanu.

Din imaginile postate pe rețelele sociale, Bia Khalifa și Bogdan Mocanu par destul de apropiați, gest care îi lasă pe fanii celor doi cu câteva semne de întrebare. Acum, doar cei doi pot să ne confirme dacă între ei s-a înfiripat flacăra iubirii sau relația lor este doar una simplă, de prietenie.

În urmă cu puțin timp, reporterii SpyNews.ro au luat legătura cu cunoscuta Bia Khalifa. Blondina a rămas surprinsă în momentul în care reporterii au anunțat-o că e implicată într-un proces deschis de către o companie de telefonie și internet.

Concret, s-a spus că aceasta nu și-ar fi plătit facturile timp de un an, astfel că suma toatală ar fi ajuns la suma de 10.000 de lei.

Însă, vedeta nu a rămas imparțială subiectului și a transmis, pentru Spynews.ro, că ea nici nu are contract cu această firmă.

”S-a făcut o greșeală, nu mă interesează de aia 10.000 de lei cât au fost de acolo, eu de banii ăștia mănânc în oraș când vreau să ies cu soramea și să celebrăm orice. Nu trebuie să fie zi de naștere să celebrăm ceva. Cum să nu plătesc eu o factură de 39,90 de lei pe lună? Nici dușmanii mei nu o cred. S-a produs o eroare, a trebuit să dau o grămadă de telefoane, a trebuit să vorbesc cu un superior deoarece toți angajații au fost niște incompetenți, atât de incompetenți încât au făcut și o greșeală legată de situația mea”, a spus Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Comenteaza