Viorica de la Clejani îl apără pe Fulgy. Ce spune artista despre fiul ei: „vă spun doar atât..”

Viorica de la Clejani îl apără pe Fulgy. Ce spune artista despre fiul ei: „vă spun doar atât..”
| Foto: wowbiz.ro

După zile întregi de dezbateri online cu privire la comportamentul fiului de la Clejani, Viorica a intervenit pentru a-i lua apărarea tânărului. 

Sunt momente grele pentru familia Clejanilor. Dacă anul trecut Margherita se afla în centrul unui scandal care a ținut mult timp primele pagini ale tabloidelor, la aproximativ un an de zile a venit rândul lui Fulgy să fie implicat într-o situație similară.

Tânărul a fost prins sub influența substanțelor interzise, iar de atunci a făcut tot felul de declarații care mai de care mai controversate. Viorică de la Clejani intervine și se adresează gurilor rele.  

Chiar dacă în urmă cu câteva zile fiul Clejanilor ruga pe toată lumea să nu vorbească urât despre Antonia și despre Alex Velea afirmând:  „Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia. 

Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»”.    

Iată că acum și-a schimbat la 180 de grade declarațiile. Acesta a aminit despre mariajul Antoniei cu Vincenzo Castellano fără a folosi un limbat adecvat. Ieri, Fulgy a postat pe rețelele de socializare următorul mesaj: „Dați-i follow lu’ @antonia, care a plecat din p*** de șmecher a lui Castellano, nu știți? Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă”.

Numai mamă să nu fii spune o vorbă veche. Viorica de la Clejani a ajuns la capătul puterilor și din dorința de a-și protaja fiul, aceasta s-a adresat gurilor rele, care în această perioadă au vorbit urât de Fulgy. 

„Fulgy e puiul meu, indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul meu este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ. Celor răutăcioși vă spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum nu sunteți vii”, a scris Viorica de la Clejani pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro

Etichete
Comenteaza