Vestea dimineții despre Constantin Enceanu! Artistul trece prin clipe grele: „NU A MAI REZISTAT!”

Vestea dimineții despre Constantin Enceanu! Artistul trece prin clipe grele: „NU A MAI REZISTAT!”

Constantin Enceanu a izbucnit public cu dezvăluiri cauza unor declarații ale lui Grigore Leșe

Lumea cântăreților de muzică populară nu este evitată de scandaluri. De această dată, Constantin Enceanu și Grigore Leșe au pornit o ceartă la care puțini s-ar fi așteptat. Totul a început în momentul în care Grigore Leșe a declarat că persoanele care cântă la nunți nu sunt artiști, ci ciubucari, lucru ce l-a deranjat pe Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu și Grigore Leșe nu și-au mai vorbit de cinci ani, după ce între aceștia au existat câteva neînțelegeri în cadrul emisiunii unde erau jurați la acel moment. Cearta de atunci i-a determinat pe aceștia să își vadă fiecare de carieră.

Totuși, lucrurile s-au schimbat recent, odată cu declarațiile făcute de către Grigore Leșe. Acesta a declarat că este invitat la nunți să cânte, însă el este artist, nu ciubucar, așa cum i-a caracterizat pe artiștii care merg la astfel de evenimente.

”Sunt artist, nu ciubucar, să cânt la nunți. Am fost invitat, dar nu merg. Talentul nu e de ajuns, mulți confundă Conservatorul cu Academia de muzică, cu Școala populară de artă, unde se poate duce mai oricine plătește”, a spus Grigore Leșe.

Declarațiile lui Grigore Leșe nu i-au picat bine lui Constantin Enceanu, acesta reacționând imediat la spusele colegului său de breaslă. Acesta este de părere că Grigore Leșe se folosește de niște termeni pe care nu îi cunoaște și că, de fapt, acesta nu cântă la nunți pentru că nu este invitat, potrivit capital.ro.

Comenteaza