Veste tristă despre Alexandru Arșinel! Familia actorului este îndurerată...

Veste tristă despre Alexandru Arșinel! Familia actorului este îndurerată...

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este tot mai gravă, acesta fiind internat într-un spital.

Alexandru Arșinel nu-și revine, deși medicii fac eforturi pentru a-i ameliora starea de sănătate. Din ultimele informații pe care CANCAN.RO le are, se menține un sindrom inflamator persistent și agresiv, spun medicii.

Marelui actor i s-a făcut o evaluare gastroenterologică extinsă, care a inclus endoscopie digestivă. Fără a i se descoperi, din nefericire, sursa infecției. De asemenea, nici tomografia computerizată recent efectuată nu a identificat o cauză a sindromului infecțios. Alexandru Arșinel rămâne, în continuare, sub supraveghere permanentă și sub terapie antibiotică amplă.

Potrivit surselor noastre, pe fișa de evaluare mai scrie că, din punct de vedere cardiologic, pacientul are antecedente patologice multiple, care includ o proteză biologică aortică, montată la spitalul Monza, și stenturi coronariene.

Aceste dispozitive asociază un risc major de infectare în contextul actual, motiv pentru care vor fi necesare investigații cardiologice amănunțite în perioada imediat următoare. Iar rezultatul acestora ar putea fi decisiv pentru evoluție și prognostic.

Comenteaza