Veste-șoc. Îndrăgitul prezentator TV, diagnosticat cu cancer în fază terminală. Mai are doar 6 luni de trăit

Veste-șoc. Îndrăgitul prezentator TV, diagnosticat cu cancer în fază terminală. Mai are doar 6 luni de trăit

Jonnie Irwin, celebrul prezentator al emisiunii ,,A place in The Sun”, traversează cea mai grea perioadă din viața sa.

Prezentatorul Jonnie Irwin a mărturisit că starea lui de sănătate nu este una tocmai bună. A fost diagnosticat cu cancer pulmonar, în urmă cu mai mult timp, iar acum s-a extins la creier. Primele semne pe care i le-a dat boala a fost în anul 2020, când se afla în Italia, locul unde filma pentru ,,A Place in The Sun”. În timp ce conducea, i s-a încețoșat vederea.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, prezentatorul de televiziune a mărturisit că viața lui e pe sfârșite. Jonnie Irwin și-a făcut curaj să vorbească despre drama prin care trece și a povestit ultimele sale experiențe.

„,În decurs de o săptămână, după ce m-am întors de la filmări, mi s-au dat șase luni de trăit”, a povestit Jonnie Irwin.

,,A trebuit să merg acasă și să-i spun soției mele, care avea grijă, singură, de bebelușii noștri. A fost devastator. Tot ce puteam să fac a fost să-i cer scuze. M-am simțit atât de responsabil”, a adăugat prezentatorul, potrivit sursei amintite.

Jonnie Irwin și soția sa, Jess, sunt părinții a trei copii minunați. În urmă cu puțin timp, au venit pe lume gemenii și familia lor s-a mărit. Acela a fost momentul în care vedeta a luat decizia de a-și face asigurare de viață.

„Asta m-a ajutat atât de mult și când voi părăsi această planetă, o voi face știind că Jess și băieții sunt într-o casă care este complet plătită și că există niște bani în bancă pentru a trăi din ei.”, a completat Jonnie Irwin, pentru sursa de mai sus, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza