VESTE ȘOC! Bianca Drăgușanu a făcut anunțul oficial: „Sunt însărcinată”. Cine este fericitul tată

VESTE ȘOC! Bianca Drăgușanu a făcut anunțul oficial: „Sunt însărcinată”. Cine este fericitul tată
| Foto: cancan.ro

Bianca Drăgușanu a făcut o mărturisire importantă. Vedeta Tv a recunoscut în direct: “Sunt însărcinată, ăsta este breaking news”.

Fosta prezentatoare și-a început povestea de dragoste alături de fiul lui Niculae Bădălău în urmă cu aproape jumătate de an.

Împreună cu fiica ei, Sofia, Bianca Drăgușanu a fost azi invitată în platoul unei emisiuni. Când se afla în cabina de machiaj, vedeta a realizat un video în care a discutat cu tânăra care îi retușa fardul.

Bianca Drăgușanu: “Avem o micuță burtică și cică dacă faci așa (n.r.: atinge burta de gravidă a blondei) se ia aici”.

Make-up artist: “Se ia”.

Bianca Drăgușanu: “Se ia aici (n.r.: se întoarce cu abdomenul spre burtica tinerei însărcinate). Să se ia un pic. Estoy embarazada. Amigos, estoy embarazada (n.r.: Sunt însărcinată. Prieteni, sunt însărcinată). (…)”.

Ulterior, viitoarea soție a lui Gabi Bădălău a continuat gluma și a spus: “De mâine, sunt însărcinată, pentru că am pus mâna aici, la burtică (n.r.: mai atinge încă o dată burtica graviduței).

Doi iepurași o să fie! Sunt însărcinată, ăsta este breaking news acum”. 

Farsa Biancăi Drăgușanu vine la doar câteva zile după ce o sursă din anturajul ei a dezvăluit că “lucrează” la conceperea unui copil cu viitorul soț, Gabi Bădălău.

La începutul acestui an, Gabi Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost fotografiați în ipostaze apropiate într-o stațiune de la munte în decembrie 2020.

Cei doi au petrecut o vacanță de fițe în Dubai și, ulterior, au poposit câteva zile bune în Insulele Maldive. Într-una dintre serile calde, fosta prezentatoare a fost filmată în timp ce înota topless într-o piscină, potrivit cancan.ro.

Comenteaza