Veste cutremurătoare! Theo Rose a ajuns de urgență la spital... care e starea ei

Veste cutremurătoare! Theo Rose a ajuns de urgență la spital... care e starea ei

Theo Rose a fost infectată cu noul coronavirus pentru a doua oară și a stat în carantină timp de două săptămâni. Acum, Theo simte urmărire bolii. 

Recent, vedeta a mărturisit că s-a dus de urgență la medic pentru un control amănunțit, după ce a început să tușească și să aibă dureri puternice în piept.

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face, însă de data aceasta a venit cu o veste mai puțin plăcută.Theo Rose le-a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram că a trebuit să se ducă de urgență la medic, asta după ce a simțit că starea ei de sănătate se agravează. Mai mult decât atât, după ce s-a vindecat de Covid-19, solista a avut dureri mari în piept, lucru care a speriat-o cumplit.

„N-am nimic la plămâni.  Am fost să-mi fac o radiografie, că m-am speriat că am tușit ieri de câteva ori și m-a durut în piept.Am zis gata, cancer, ce o fi ăsta. Mi-am făcut o programare și am făcut radiografia și n-am nimic. Sunt puțin inflamați plămânii că am avut COVID recent, evident”, a povestit Theo Rose, pe pagina ei de Instagram.

Theo Rose, reacții adverse după Covid-19!

Forma de Covid-19 pe care a făcut-o artista nu a fost gravă, drept pentru care nu a fost nevoită să stea sub supravegherea medicilor, însă reacțiile adverse de după boală i-au cam dat bătăi de cap. Theo Rose a avut mari probleme cu tenul și a încercat nenumărate tratamente faciale pentru a scăpa de apariția erupțiilor.

„Mi-a luat mai bine de jumătate de an să ajung la un tratament facial, să-mi extragă, să-mi facă și mie ceva la față. E o nenorocire. După ce m-am machiat în draci, m-am pupat la evenimente, m-am luat în brațe și am transpirat cu machiajul pe față, în sfârșit am ajuns la tratament.

Mi-a făcut cu creme, cu aparate, cu de toate. Sunt fericită tare, m-am relaxat, nu-mi mai pasă de nimic acum, nici de probleme”, declara Theo Rose la acea vreme, pe rețelele de socializare, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza