Minodora s-a operat de urgență! Vedeta a trecut prin momente delicate: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și în depresie”

Minodora s-a operat de urgență! Vedeta a trecut prin momente delicate: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și în depresie”

Minodora a ajuns pe mâinile medicilor în urmă cu doar câteva zile, pentru a-și rezolva o serie de complexe legate de aspectul ei fizic.

În ultimii ani Minodora a trecut prin schimbări fizice majore. După ce a luat hotărârea de a se opera la stomac din cauza kilogramelor în plus, vedeta a avut o transformare radicală și a slăbit mult, însă ulterior s-a îngrășat din nou, ceea ce a determinat-o pe cântăreață să facă ceva.

Astfel, ea a început o dietă strictă și a avut grijă la ce mănâncă, iar așa a reușit să dea jos 40 de kilograme într-un timp relativ scurt.

Ei bine, pentru că a slăbit din nou, Minodora a decis că trebuie să facă câteva retușuri la nivelul corpului pentru a arăta așa cum își dorește, iar în urmă cu doar câteva zile a ajuns pe mâna medicilor pentru o intervenție în zona feței, mai precis un lifting de gât și gușă. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cântăreața vorbește pentru prima oară despre această operație de patru ore și care nu a fost deloc ușoară.

”Nu a fost ceva grav. Eu am slăbit foarte multe kilograme și mai fac niște ”ajustări” în sensul în care am avut parte de o intervenție chirurgicală în zona feței, un lifting de gât și gușă. A fost cu anestezie generală, a durat 4 ore. Am 10 zile de la operație, urmează să merg la control. Sunt umflată, dar se mai retrage”, a spus Minodora.

Cu toate că și-a dorit această intervenție, Minodora spune că a fost una dintre cele mai grele din viața ei, căci recuperarea e destul de chinuitoare. Cântăreața afirmă că probabil și pentru că intervenția fost făcută în zona feței, iar acest lucru este mai delicat.

”A fost o operație destul de grea din punctul meu de vedere. Am avut multe intervenții de când am slăbit, am făcut și abdominoplastie și ridicare de sâni, că am slăbit 40 de kilograme, dar asta parcă a fost cel mai greu de dus pe picioare, poate și din cauza faptului că e în zona feței și e mai greu de gestionat. Am dormit numai pe spate, sunt tăiată după ureche. Am făcut practic în zona gușei o reconstrucție de muschi”, a mai spus Minodora, potrivit spynews.ro.

Comenteaza