Un nou scandal între Oana Zăvoranu și Pepe: „E cea mai mare greșeală din viața mea”

Un nou scandal între Oana Zăvoranu și Pepe: „E cea mai mare greșeală din viața mea”
| Foto: societatea.ro

Pepe a făcut dezvăluiri dureroase legate de căsnicia cu fosta lui soție. Oana Zăvoranu nu s-a lăsat și i-a dat imediat o replică artistului.  

În cadrul podcastului organizat de către Damian Drăghici, Pepe s-a supărat pe Oana Zăvoranu și a aruncat cu săgeți în ea.

E pe cale să izbucnească un scandal nou între Oana Zăvoranu și Pepe
După a auzit ce a zis Pepe despre ea la Damian Drăghici, Oana Zăvoranu a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Oana spune, pe de altă parte, că s-a săturat de persoanele care s-au folosit de ea pentru a face întotdeauna un ban în plus.

”Legendele nu mor niciodata! Ca venise vremea si pentru lucruri bune, dupa atatia ani de mizerii fortate si induse de diverse personaje care s-au folosit de momentele grele din viata mea pentru a-si creste imaginea sau pentru a face un banut in plus! Nu ma dezic de nimic din ce am spus sau facut in trecut, dar mortii cu mortii, vii cu vii! Life goes on! Pe smecherie si finete! Va pupa Oana Boss!”, a spus Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

”Oana este cea mai mare greșeală din viața mea”
Latino lover-ul a uimit întreaga lume atunci când a spus că Oana a fost cea mai mare greșeală a vieții lui. “Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea. Dar am învățat foarte multe și învățând foarte multe din această greșeală. De aceea nu vreau să mai am legătură cu ea.

Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu a fost în capul meu?”. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire, pentru ceea ce susțin, mă cert cu toată lumea. Bă, când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor”, a spus Pepe la emisiunea lui Damian Drăghici, potrivit societatea.ro.

Etichete
Comenteaza